Udgivet i Bloggen

9 gode forslag til julekalendere til voksne

Af Pakkekalendere.dk

Står du også og mangler noget inspiration til gode julekalendere til voksne? Så er du kommet til den rette artikel. Mange vil nemlig rigtig gerne forkæle deres venner, familie eller kæreste med en julekalender, modtageren vil blive glad for. Men hvad skal man lige finde på? Læs med her i denne artikel og få nogle gode ideer til, hvad du kan give ham, hende eller parret i julekalender dette år. Du kan finde mange andre gode forslag til julekalendere og julegaver på linket her.

Til ham

Står du og mangler en god julekalender til ham? Læs med her.

Øl julekalender

De fleste mænd kan rigtig godt lide øl, og derfor skal du da give ham en julekalender fyldt med de bedste øl på markedet. Så kan han rigtig sidde til og drikke med til Natholdets julekalender.

Sokker i julekalender

Hvem elsker ikke at kunne tage et nyt par sokker på hver dag? De fleste mænd går lidt op i deres valg af sokker, og mange vil gerne have nogle på, som både er behagelige og sjove. Derfor er et par sokker i julekalender en god ide.

Julekalender med lakrids

Lakrids er altid en lækker form for slik at få i gave. Så hvorfor ikke give det i en julekalender gave? Hvis han ikke er så vild med lakrids, kan det selvfølgelig også være alt muligt andet slik - eller måske en blanding af det hele? Så kan han nyde et lækkert stykke slik hver dag op til jul. Og hvem kunne ikke tænke sig netop det?

Til hende

Står du og mangler en god julekalender til hende? Læs med her.

En julekalender til spa-elskeren

Går hun meget op i at passe på sig selv? Så kan det være en god ide at sammensætte en julekalender med ting til spaen til hende. Den kan for eksempel være fyldt med neglelak, duftlys, olier til kroppen, cremer, ansigtsmasker og sæber. Hvis du ikke har lyst til at sammensætte en julekalender selv, er der også rigtig mange gode muligheder ude på markedet med netop en spaoplevelse i fokus.

Makeup julekalender

Går hun op i sit udseende og elsker at eksperimentere med makeup? Så kan det være en god ide at købe eller sammensætte en julekalender fyldt med en masse nyt og spændende makeup, så hun virkelig kan få gang i kreativiteten. Samtidig kommer hun også til at prøve en masse spændende nye mærker indenfor makeup, som hun måske vil komme til at elske i fremtiden.

Julekalender med chokolade

De fleste kvinder elsker chokolade. Så hvorfor ikke give hende muligheden for at spise det hver dag? På den måde kan hun nyde sig igennem hele december op til juleaften. Samtidig er juletiden en måned, hvor de fleste kvinder ikke går så meget op i kalorier, så hvorfor ikke lade hende nyde det fuldt ud med lidt lækker chokolade hver dag? Det kan selvfølgelig også være alt mulig andet slik, du kommer i denne kalender. Du kan for eksempel også vælge at sammensætte din egen julekalender af alt det slik, du ved, hun kan lide.

Til parret

Står du og mangler en god julekalender til parret? Læs med her.

Den erotiske julekalender

Når man skal købe en julekalender til et par, er et af de første ideer ofte en erotisk julekalender. Og det er virkelig en god ide. Især for parret som har været sammen i lang tid og derfor måske ikke har så meget tid til at nyde hinanden og sexlivet. Derfor kan en julekalender med diverse sexlegetøj, fantasifuldt udklædning og meget andet være lige det, som giver sexlivet et nyt pust af energi i december måned.

Julekalender med udfordringer til december måned

Hvis det ikke skal være så kinky, kan en julekalender med forskellige udfordringer til hinanden være lige det, parret du kender, skal have. I denne kan der være forskellige udfordringer indenfor sexlivet, parforholdet og dagligdagen, som kan give parret en tættere kontakt i december måned - og som forhåbentlig giver energi og glæde længe i fremtiden.

Julekalender med slik

Den sidste ide til parret er selvfølgelig en lækker julekalender med alt deres yndlingsslik. Så kan de sidde sammen og nyde et lækkert stykke slik hver dag i december måned - hvis de altså ikke ender med at spise det hele på en aften. Her kan du både købe to styk af den samme julekalender til parret, eller du kan købe to forskellige, så du ved at begge modtagere helt sikkert vil elske slikket. Du kan selvfølgelig også sammensætte din egen julekalender med alt det slik, du ved parret vil elske og give dem det, som en samlet pakke.

Der er altså mange gode muligheder og forslag, når det handler om julekalendere til voksne.

Find det du mangler på pakkekalendere.dk

Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter til de bedste priser. Vi har samlet mere end 440 produkter fra mere end 94 forhandlere, så du nemt kan finde det du leder efter. Vi har også samlet mere end 935 priser, så du kan sammenligne priser og finde det bedste tilbud. Alle priser er senest opdateret 2024-06-15 08:45:08.

3
Produkttyper
440
Produkter
59
Brands
94
Forhandlere
935
Priser

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og produktinformation. Alle priser er inkl. moms og ekskl. fragt.