Du er landet på Pakkekalendere.dk, det helt rigtige sted at finde adventskalender. Vi har udvalgt de 5 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 5 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle adventskalender tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Helsebixen Adventskalender Til Manden

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Helsebixen.dk.

Her kan “Helsebixen Adventskalender Til Manden” fås til 499,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
ADVENSTKALENDER MED LÆKRE PRODUKTER TIL MANDEN Forkæl dig selv eller en du holder af med denne luksuriøse adventskalender med lækre overraskelser Julekalenderens indhold har en værdi af hele 1218 kr. det er altså en besparelse på helt 719 kr. VÆRD AT V…

Se hos Helsebixen.dk ❯❯

2: Pudderdåserne MUST HAVE Adventskalender (1 sæt)

  • Dagens pris: 499,95 kr.
  • Fundet hos Helsebixen.dk
  • Mærke: Pudderdåserne

Anden anbefaling har vi fundet hos Helsebixen.dk, hvor du kan købe Pudderdåserne MUST HAVE Adventskalender (1 sæt) til kun 499,95 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
ADVENTSKALENDER Adventskalenderen indeholder en Alt i en Fodcreme, en Alt i en creme, en Alt i en hyaluronsyre, en Alt i en Shampoo og en hovedbundsbørste. VÆRD AT VIDE OM PUDDERDÅSERNE MUST HAVE ADVENSTKALENDER  Alt i en Cremen er velegnet til alle hu…

Se hos Helsebixen.dk ❯❯

3: Adventskalender med rødvin – luxus

Næste anbefaling er “Adventskalender med rødvin – luxus”.

Dagens bedste tilbud på “Adventskalender med rødvin – luxus” har vi fundet hos Delikatessehuset hvor prisen lige nu er 599,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Skru op for julehyggen med denne lækre rødvinskalender   4 store vinøse oplevelser Vi har håndplukket fire af vores rødvinsfavoritter til denne lækre adventskalender.
Vi lover, du får spændende og smagfulde vinoplevelser- en sand forkælelse er dig…

Se hos Delikatessehuset ❯❯

4: Adventskalender Deluxe med belgisk juleøl

Produkt nummer 4 på vores “adventskalender-liste” er Adventskalender Deluxe med belgisk juleøl som du lige nu kan købe for 525,- hos Delikatessehuset

Forhandlerens beskrivelse:
Fed adventskalender med fire store belgiske øl & juleøl fra Brasserie de L’Abbaye D’Aulne Stor flot trækasse i rustik look med 4 skydelåger Den flotte kasse er produceret i Danmark og er lavet af træ fra Skandinavien.
Kassen er sortbejdset, og kan ge…

Se hos Delikatessehuset ❯❯

5: Adventskalender med danske juleøl

Sidste produkt på vores liste er Adventskalender med danske juleøl som vi har fundet til 425,- hos Delikatessehuset.

Forhandlerens beskrivelse:
Fed adventskalender med fire danske juleøl – og forskellige snacks og lækkerier Stor flot trækasse i rustik look med 4 skydelåger Den flotte kasse er produceret i Danmark og er lavet af træ fra Skandinavien.
Kassen er sortbejdset, og kan genbruges ef…

Se hos Delikatessehuset ❯❯

Flere produkter.

De 5 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste adventskalender i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse adventskalender:

Dyreste Adventskalender på listen er Adventskalender Georg Jensen fra Brodersen + Kobborg med en pris på 3343.00. Billigste udvalgte Adventskalender er Adventskalender Stickers (6 Stickers) som du kan købe for 29.00 hos ModernHouse.dk. Forskellen på de to priser er 3314 kr.
Ovenstående Adventskalender data og priser er hentet fra 37 butikker (Helsebixen.dk, Delikatessehuset, ModernHouse.dk, Luksusbaby Danmark, Proshop.dk, Fenomen, Coop.dk, Lystfisk.dk, PartyVikings.dk, Mostersskur.dk, Skinsense, Kun Det Bedste, Sortesokker.dk, BilligParfume.dk, Frederik IX, Sille & Sylvester, I Love Shampoo, KræZen.dk, NorthOrganic, Brodersen + Kobborg, Smageklubben, Foderhulen.dk, Sif Jakobs Jewellery, Nyesokker.dk, & Add it, Villavejen.com, Kids-world, Knitwedo, Saxo.com, Børn i balance, Vibholm.dk, Gucca.dk, Önling, Sexshop.dk, Guldcenter.dk, Erling Christensen Møbler, Coolshop.dk). Alle Adventskalender tilbud er opdateret i dag 02-12-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Adventskalender guides:

Fandt du ikke det rigtige Adventskalender blandt de 5 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Adventskalender: