Pakkekalendere.dk » Alle guides » Julekalender » Nabbi Julekalender

Bedste Nabbi Julekalender: Se top 1

(opdateret marts 2023)

Du er landet på Pakkekalendere.dk, det helt rigtige sted at finde Nabbi julekalendere. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle tilbud på Nabbi julekalendere | ✅ Julekalender-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

På denne side

Detaljeret gennemgang af de 1 bedste Nabbi julekalendere

Her kan du se hele vores liste over de bedste Nabbi julekalendere som du kan finde lige nu.

De 1 udvalgte produkter på listen (klik for at gå til det enkelte produkt):

1: NABBI BioBeads Julekalender, 24 designs, 1 stk.

Sidste produkt på vores liste er NABBI BioBeads Julekalender, 24 designs, 1 stk. som vi har fundet til 261,- hos Creativ Company.

  • 24 forskellige julemotiver inkluderet
  • Biologisk nedbrydelige rørperler
  • Karton julekalender med printede motiver
  • Miljøvenligt alternativ til almindelige rørperler
  • Kan genbruges med ekstra perler

NABBI BioBeads Julekalender er det perfekte produkt til børn og voksne, der elsker at lave julepynt og samtidig ønsker at tage hensyn til miljøet. Julekalenderen indeholder alt, hvad du behøver for at lave 24 forskellige julemotiver med biologisk nedbrydelige rørperler.

Indholdet i pakken inkluderer rørperler, perleplader, strygeark, julekalender, snor og motiver. Julekalenderen er lavet af karton og har printede motiver, som inspirerer dig til at lave et nyt design hver dag op til jul. Børnene vil elske at åbne lågerne og finde ud af, hvilket motiv der gemmer sig bag dem.

NABBI BioBeads er lavet af Biodolomer®, et materiale der er biologisk nedbrydeligt, og derfor er det et miljøvenligt alternativ til almindelige rørperler. Du kan lave mange flotte julemotiver med perlerne, og hvis du ønsker at stryge dem, skal du huske at lægge bagepapir mellem strygejernet og perlerne. Bevæg herefter strygejernet i cirkulerende bevægelser, og stryg forsigtigt med et let pres, indtil perlerne er smeltet sammen.

Når du har lavet alle 24 julemotiver, kan du sætte snor på dem og hænge dem op på juletræet eller i vinduet. Hvis du har brug for mere perlesjov, kan du altid købe ekstra perler og genbruge mønstrene.

NABBI BioBeads Julekalender er en fantastisk tradition for hele familien, der vil skabe hygge og glæde i december måned. Med 24 forskellige designs er der noget for enhver smag, og du kan være sikker på, at du samtidig gør noget godt for miljøet.

Se hos Creativ Company ❯❯